www.frivillighedskompetencer.dk

e-værktøj - hvordan gør jeg?

E-værktøjet er først og fremmest tænkt til brug for frivilligt aktive – for eksempel i humanitære organisationer, støttegrupper, besøgstjenester og lignende eller i frivillige kulturelle aktiviteter som musik, teater mm.

Det kan også bruges i andre situationer, hvor du har brug for at kunne sætte ord på dine realkompetencer – f.eks. som forberedelse til en ansøgning om job eller optagelse på uddannelse.
Du kan udfylde skemaet alene, men det er en stor fordel at have nogen at sparre med undervejs eller til sidst.

Hvis du vil bruge e-værktøjet i forbindelse med foreningsarbejde eller et kursus på en af de folkeoplysende skoler, så gå i stedet til foreningskompetencer.dk eller folkeoplysningskompetencer.dk

E-værktøjet til realkompetenceafklaring – trin for trin

E-værktøjet til gennemsyn - printvenlig udgave

Start på kompetenceprofil
NB: Hvis du ønsker at afbryde arbejdet med e-værktøjet undervejs, kan du gemme dine data og fortsætte på et senere tidspunkt.
Klik på Afbryd og gem forløb i skærmens nederste højre hjørne og følg instruktionen.
På samme måde kan du gemme din afsluttede kompetenceprofil i op til et halvt år, så du kan gå tilbage og rette eller tilføje noget inden for den periode. Derefter gemmes dokumentet ikke længere centralt.
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)